Президентът Румен Радев избра да гласува машинно. Очаквам най-сетне разумът и

...
Президентът Румен Радев избра да гласува машинно. Очаквам най-сетне разумът и
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма да бавя свикването на следващото Народно събрание

Президентът Румен Радев избра да гласоподава машинно.

 

Очаквам най-накрая разсъдъкът и правилата да надделеят в българската политика, която да сложи преди всичко ползите на жителите и бъдещето на страната. Най-важното през днешния ден е да се гласоподава. Призовавам българите да гласоподават, с цел да не оставят някой различен да взема решение ориста им, вместо тях.

 

Аз се веселя, че към този момент машинното гласоподаване има превес. Това е ефективносредство да се преодолеят недействителните бюлетини, сбърканите и манипулирани протоколи, а до известна степен и корпоративния избор, акцентира Радев.

 

От избрателната интензивност зависи легитимността на идващия парламент и държавно управление, от които ние чакаме значими решения. Изборният ден протича обикновено и ни минимум не се колебая, че органите на реда ще подсигуряват сигурността и на вота, и на жителите, уточни той.

 

Запитан по кое време ще свика новия парламент, Радев сподели: " Нека първо излязат формалните резултати, само че бъдете сигурни, че няма да бавя свикването на идващото Народно заседание. "

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР